Vragen

Als (toekomstig) huurder of bewoner van een huurwoning van Rijnhart Wonen heeft u weleens vragen. Deze kunnen gaan over de hoogte van de huur, huurtoeslag, het achterlaten van de woning bij verhuizing, servicekosten, Woningnet Holland Rijnland, leefbaarheid, enzovoorts.

Een aantal antwoorden op vragen die bij veel huurders leven hebben we voor uw gemak in het overzicht Veel gestelde Vragen op deze website opgenomen.

Voor vragen over de problemen in uw woning verwijzen we u in eerste instantie door naar Rijnhart Wonen, zij zijn uw verhuurder. Op de website van Rijnhart Wonen vindt u dit onder het menu Klantenservice. http://www.rijnhartwonen.nl/klantenservice/

Staat uw vraag er niet tussen?

Voor vragen over- en problemen met- het vinden van een woning via Woningnet Holland Rijnland verwijzen wij u door naar Rijnhart Wonen.

Het overzicht van Veelgestelde Vragen die aan Woningnet Holland Rijnland zijn gesteld is hier te vinden. Mocht uw vraag niet naar tevredenheid hebben beantwoord dan verzoeken we u contact op te nemen met uw bewonerscommissie en/of met HBOL. Hiervoor kunt u het contactformulier op deze website gebruiken.

Vragen over de leefbaarheid in uw wijk en vragen met betrekking tot de openbare ruimtes kunt u stellen aan de wijkregisseur van Gemeente Leiderdorp. https://www.leiderdorp.nl/inwoner/nieuws/betrokken_bij_uw_wijk

Antwoorden op vragen met betrekking tot de huurtoeslag vindt op de website van de belastingdienst. Hier kunt u ook uw huurtoeslag aanvragen/wijzigen.
http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/toeslagen/huurtoeslag/huurtoeslag